skip to Main Content

L’actiu principal de l’empresa és el seu equip. Aportem una base sòlida d’expertesa tant pel que fa al coneixement del territori, de la dinàmica social i econòmica, de les innovacions en la intervenció, com en les metodologies a aplicar per analitzar els requeriments plantejats pels clients i diagnosticar la situació.

Formem un grup interdisciplinari, estable i experimentat i treballem en equip de forma continuada, de manera que garantim la màxima qualitat del resultat, l’acompliment dels terminis, estar a prop de les necessitats del client i ser flexibles davant les seves demandes.

Berta Pongiluppi

Economista i Postgrau en Mètodes i tècniques per a l’estudi de la població pel Centre d’Estudis Demogràfics i Postgrau  El govern de la ciutat. Les polítiques públiques locals per la UPC, amb més de vint anys d’experiència, especialitzada en la consultoria d’administracions públiques i en el disseny i la gestió de projectes europeus.

Com a consultora experta en la planificació pública local, la seva aportació de valor afegit es centra en la identificació i anàlisi dels temes crítics, en el disseny d’estratègies i d’accions pel desenvolupament local i, especialment, en l’acompanyament i dinamització dels agents en la gestió del canvi.

David Moreno

Enginyer Informàtic i Diplomat en Estadística, amb Postgrau de Participació ciutadana i Comunicació de la Universitat de Girona, especialitzat en la consultoria d’administracions públiques i organitzacions empresarials en la planificació estratègica i la monitorització de l’evolució de l’economia.

Com a expert analista de dades amb més de vint anys d’experiència laboral, basa la prestació de serveis en el disseny i la implementació de sistemes d’ajuda per a la presa de decisions i la construcció d’indicadors en diversos àmbits. La seva aportació de valor afegit se situa en la generació d’un relat en base a la interpretació de les dades i la identificació dels temes crítics i el plantejament d’estratègies.

Laia Pellejà

Sociòloga i Màster en Societat de la Informació i el Coneixement, amb DEA en Sociologia, especialitzada en la consultoria d’ajuntaments, administracions públiques locals i entitats privades en el disseny i la implementació de projectes, principalment, en l’àmbit econòmic i l’àmbit social, amb més de vint anys d’experiència laboral.

Com a metodòloga basa la prestació de serveis mitjançant la planificació i l’acció, vinculant als agents, les empreses i la ciutadania pel desenvolupament territorial, el foment de l’ocupació i la millora del benestar de les persones.

En l’àmbit de les ciutats i els barris, ha portat a terme nombrosos projectes de diagnosi i planificació d’equipaments, principalment a Barcelona ciutat, així com també en altres municipis propers.

Meritxell Garsaball

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en la gestió i administració d’empreses amb més de vint anys d’experiència laboral i, en especial, en la direcció i execució de processos d’auditoria.

En l’àmbit de la gestió, acumula una llarga experiència i domini de les eines de seguiment i control del funcionament i els resultats d’una empresa, així com també en l’àmbit del finançament.

Col·laboradors estables

Comptem amb una xarxa de col·laboradors estables per complementar els perfils requerits en cada projecte i oferir propostes a mida, especialment en l’àmbit tecnològic, d’assessorament i creixement empresarial, urbanístic, jurídic, entre d’altres.

 • Eulàlia Balanyà. Assessoria empresarial
 • Emiliano Sobel. Arquitecte web
 • Jaume Bages. Consultor en desenvolupament local. Turisme. Comerç
 • Elena Rovira. Estratègies de comunicació per a organitzacions

Treballem en cooperació amb empreses i organitzacions del nostre sector:

 • Solucions Geogràfiques. Censos empresarials, mobilitat, etc.
 • DCB Turisme i Desenvolupament Local
 • La Salle Technova
 • XPCAT
 • Notus
 • Xarxa Consultors
 • Blaus, comunicació+participació
Back To Top