Skip to content

Terracotta Biennal

La Bisbal d’Empordà, capital de la ceràmica, organitza un nou esdeveniment d’art ceràmic que es farà 16,17 i 18 d’octubre de 2020. En aquesta primera edició amb una mirada a la ceràmica 3D.

Terracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. La Bisbal d’Empordà, capital de la ceràmica, organitza aquest nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de mostrar arreu l’art de la ceràmica.

L’esdeveniment pretén aglutinar la diversitat de la ceràmica i dels seus interessos i es presenta com una proposta per atraure galeristes, col·leccionistes i entusiastes de la ceràmica. La proposta vol consolidar-se com a punt de trobada emmarcat en el món la ceràmica: un espai networking per reunir-se i gaudir, i tractar la disciplina aplicada en d’altres assignatures, com la jardineria, escultura, disseny o arquitectura, entre moltes altres.

La biennal vol mostrar la ceràmica actual com el fil conductor d’una història compartida d’un municipi que té una identitat pròpia i que arriba a l’actualitat amb ambició, amb projecció, amb esperit de capitalitat, sense deixar de banda els orígens: un equilibri harmònic entre tradició i innovació.

Podeu consultar el programa d’activitats a terracottabiennal.cat

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top