skip to Main Content

L’actiu principal de l’empresa és el seu equip. Aportem una base sòlida d’expertesa tant pel que fa al coneixement de la estratègia territorial, de la dinàmica social i econòmica, de les innovacions en la intervenció, com en les metodologies a aplicar per analitzar els requeriments plantejats pels clients i diagnosticar la situació.

Formem un grup interdisciplinari, estable i experimentat en gestió de projectes, treballem en equip de forma continuada, de manera que garantim la màxima qualitat del resultat, l’acompliment dels terminis gracies al seguiment y monitoratge del projecte, estar a prop de les necessitats del client i ser flexibles davant les seves demandes.

David Moreno
David Moreno

Enginyer Informàtic i Diplomat en Estadística, amb Postgrau de Participació ciutadana i Comunicació de la Universitat de Girona, especialitzat en la consultoria d’administracions públiques i organitzacions empresarials en la planificació estratègica i la monitorització de l’evolució de l’economia.

Com a expert analista de dades amb més de vint anys d’experiència laboral, basa la prestació de serveis en el disseny i la implementació de sistemes d’ajuda per a la presa de decisions i la construcció d’indicadors en diversos àmbits. La seva aportació de valor afegit se situa en la generació d’un relat en base a la interpretació de les dades i la identificació dels temes crítics i el plantejament d’estratègies.

d.moreno@activaprospect.cat

laia pelleja
Laia Pellejà

Sociòloga i Màster en Societat de la Informació i el Coneixement, amb DEA en Sociologia, especialitzada en la consultoria d’ajuntaments, administracions públiques locals i entitats privades en el disseny i la implementació de projectes, principalment, en l’àmbit econòmic i l’àmbit social, amb més de vint anys d’experiència laboral.

Com a metodòloga basa la prestació de serveis mitjançant la planificació i l’acció, vinculant als agents, les empreses i la ciutadania pel desenvolupament territorial, el foment de l’ocupació i la millora del benestar de les persones.

En l’àmbit de les ciutats i els barris, ha portat a terme nombrosos projectes de diagnosi i planificació d’equipaments, principalment a Barcelona ciutat, així com també en altres municipis propers.

l.pelleja@activaprospect.cat

Txell Garsaball
Meritxell Garsaball

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en la gestió i administració d’empreses amb més de vint anys d’experiència laboral i, en especial, en la direcció i execució de processos d’auditoria.

En l’àmbit de la gestió, acumula una llarga experiència i domini de les eines de seguiment i control del funcionament i els resultats d’una empresa, així com també en l’àmbit del finançament.

m.garsaball@activaprospect.cat

Col·laboradors estables

Comptem amb una xarxa estable de col·laboradors, empreses i organtizacions per complementar els perfils requerits en cada projecte i oferir propostes a mida, especialment en l’àmbit tecnològic, d’assessorament i creixement empresarial, urbanístic, jurídic, entre d’altres.

  • Eulàlia Balanyà Creació i consolidació d’empreses
  • Ana Lete Murugarren Avaluació de polítiques públiques
  • Solucions Geogràfiques. Censos empresarials, mobilitat, etc.
  • DCB Turisme i Desenvolupament Local
  • La Salle Technova
  • XPCAT
  • Notus
  • Xarxa Consultors
  • Jaume Bages. Estratègic

VOLS DEIXAR LES TEVES DADES?

Back To Top