Skip to content

L’actiu principal de l’empresa és el seu equip. Aportem una base sòlida d’expertesa tant pel que fa al coneixement de la estratègia territorial, de la dinàmica social i econòmica, de les innovacions en la intervenció, com en les metodologies a aplicar per analitzar els requeriments plantejats pels clients i diagnosticar la situació.

Formem un grup interdisciplinari, estable i experimentat en gestió de projectes, treballem en equip de forma continuada, de manera que garantim la màxima qualitat del resultat, l’acompliment dels terminis gracies al seguiment y monitoratge del projecte, estar a prop de les necessitats del client i ser flexibles davant les seves demandes.

David Moreno
David Moreno

Enginyer Informàtic i Diplomat en Estadística, amb Postgrau de Participació ciutadana i Comunicació de la Universitat de Girona, especialitzat en la consultoria d’administracions públiques i organitzacions empresarials en la planificació estratègica i la monitorització de l’evolució de l’economia.

Com a expert analista de dades amb més de vint anys d’experiència laboral, basa la prestació de serveis en el disseny i la implementació de sistemes d’ajuda per a la presa de decisions i la construcció d’indicadors en diversos àmbits. La seva aportació de valor afegit se situa en la generació d’un relat en base a la interpretació de les dades i la identificació dels temes crítics i el plantejament d’estratègies.

d.moreno@activaprospect.cat

laia pelleja
Laia Pellejà

Sociòloga i Màster en Societat de la Informació i el Coneixement, amb DEA en Sociologia, especialitzada en la consultoria d’ajuntaments, administracions públiques locals i entitats privades en el disseny i la implementació de projectes, principalment, en l’àmbit econòmic i l’àmbit social, amb més de vint anys d’experiència laboral.

Com a metodòloga basa la prestació de serveis mitjançant la planificació i l’acció, vinculant als agents, les empreses i la ciutadania pel desenvolupament territorial, el foment de l’ocupació i la millora del benestar de les persones.

En l’àmbit de les ciutats i els barris, ha portat a terme nombrosos projectes de diagnosi i planificació d’equipaments, principalment a Barcelona ciutat, així com també en altres municipis propers.

l.pelleja@activaprospect.cat

Txell Garsaball
Meritxell Garsaball

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en la gestió i administració d’empreses amb més de vint anys d’experiència laboral i, en especial, en la direcció i execució de processos d’auditoria.

En l’àmbit de la gestió, acumula una llarga experiència i domini de les eines de seguiment i control del funcionament i els resultats d’una empresa, així com també en l’àmbit del finançament.

m.garsaball@activaprospect.cat

Col·laboradors estables

Comptem amb una xarxa estable de col·laboradors, empreses i organtizacions per complementar els perfils requerits en cada projecte i oferir propostes a mida, especialment en l’àmbit tecnològic, d’assessorament i creixement empresarial, urbanístic, jurídic, entre d’altres.

  • Eulàlia Balanyà Creació i consolidació d’empreses
  • Ana Lete Murugarren Avaluació de polítiques públiques
  • Solucions Geogràfiques. Censos empresarials, mobilitat, etc.
  • DCB Turisme i Desenvolupament Local
  • La Salle Technova
  • XPCAT
  • Notus
  • Xarxa Consultors
  • Jaume Bages. Estratègic

VOLS DEIXAR LES TEVES DADES?

Back To Top