skip to Main Content

Els territoris busquen noves formes d’organitzar-se per optimitzar recursos, reforçant i potenciant les qualitats de que disposen, connectant els agents i promovent l’estímul per al creixement econòmic i la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

Les principals línies d’actuació en aquest àmbit són la definició estratègica territorial i la seva planificació, monitorització de l’evolució de l’economia, la competitivitat i la innovació dels territoris i l’oferta de serveis empresarials avançats que milloren la competitivitat regional e innovació empresarial.

Donem solució al Desenvolupament Local mitjançant:

 • Estratègies territorials:
  elaboració de Plans estratègics i Plans de desenvolupament local per definir els objectius i el desplegament d’accions futures en l’impuls del territori.
 • Informació socioeconòmica:
  elaboració d’informes de conjuntura, d’informes d’anàlisi dels factors de competitivitat territorial, rànquings territorials, i altres productes d’observatori.
 • Anàlisi de la competitivitat i innovació:
  anàlisi de factors territorials i d’externalitats, dispositius d’atracció d’inversions, transferència tecnològica i foment de la innovació empresarial.
 • Suport i dinamització d’empreses i sectors productius:
  suport al teixit empresarial existent, a les empreses locals o captació de noves iniciatives empresarials. Treball sobre l’esperit emprenedor i creació, posada en marxa i consolidació d’empreses de recent creació.
 • Dotació de serveis empresarials avançats: prospecció de necessitats empresarials en relació als serveis avançats; foment de la cooperació empresarial en relació a l’adquisició de recursos (energia, aigua, etc.), al creixement empresarial, a la Responsabilitat Social Corporativa; foment de dinàmiques de cohesió d’equip i elaboració de plans anuals de treball.
 • Accions en polígons d’activitat econòmica: elaboració de censos d’empreses de polígons, projectes de millora en la gestió de polígons, concertació d’agents que intervenen.

PROJECTES SIMILARS

NOTÍCIES RELACIONADES

Refredament en el creixement econòmic de l’àmbit de Sabadell, la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiRC) en els primers sis mesos de 2019

L’economia de la CRiRC i de Sabadell frena…

Disponible l’Informe de Conjuntura Econòmica del 1r semestre del 2019 per a les comarques del Gran Penedès

Divendres 20 de setembre es va presentar el…

Competitividad Territorial

15 anys analitzant la competitivitat de les comarques catalanes

15a edició de l'índex de competitivitat comarcal, on s'analitzen les externalitats que presenten les comarques per a competir en el mercat global
Informe De Coyuntura Económica

Ja està disponible l’últim Informe de Conjuntura Econòmica de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiRC) pel darrer semestre del 2018

Últim Informe de Conjuntura Econòmica de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiRC) pel darrer semestre del 2018
Gestion De Proyectos

Publicat el darrer Informe FEGP de Conjuntura Econòmica del 2n semestre del 2018

Dimarts 12 de març es va presentar el…

Coop Art

COOP’ART – POCTEFA: Junts, fer més i millor per la valorització dels oficis artístics i del turisme sostenible

El 24 i el 25 de gener va…

Criterios E Indicadores De Evaluacion

Montcada i Reixac promou la subhasta d’electricitat 100% renovable i certificada

El 20 de desembre de 2018, el Grup…

Coop Art

1r Workshop del projecte COOP’ART. 24-25 de gener a La Bisbal d’Empordà

Els propers dies 24 i 25 de gener…

Competitividad Regional

Convocatòria per elaborar documents de planificació sectorial i plans d’actuació de desenvolupament local (Diputació de Girona)

La Diputació de Girona ha obert aquesta convocatòria…

Informe Conjuntura Sabadell Ripoll Caldes

Informe de conjuntura econòmica de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes, 2017

Ja es disposa de l’informe de conjuntura econòmica…

Back To Top