Skip to content

Publicat el Model d’atenció a la salut de les dones que viuen situacions de violència masclista i la dels seus fills i filles

Publicat el Model d’atenció a la salut de les dones que viuen o han viscut situacions de violència masclista i la dels seus fills i filles del Departament de Salut, centrat en la recuperació de la salut de les dones que han emmalaltit a causa de la violència masclista que han viscut, en el camí cap a l’erradicació de les violències masclistes.

Actíva Prospect ha acompanyat el Departament de Salut en el procés d’elaboració del Model per tal d’assegurar la seva avaluabilitat futura. Així, s’ha treballat en l’avaluació de necessitats del Model, l’avaluació del disseny i l’avaluació d’implementació, i s’ha identificat una bateria d’indicadors i fonts d’informació per la seva avaluació.

Tal com estableix el Departament de Salut, el Model té tres tipus d’objectius. Els objectius estratègics centrats en crear i gestar una cultura compartida d’abordatge de la violència masclista que garanteixi l’atenció a la salut; els objectius tàctics que tracten d’alinear les estructures, els recursos materials i humans i l’organització del SISCAT per fer efectiu aquest abordatge i els objectius d’impacte, els de millorar la salut de les dones que viuen o han viscut situacions de violència masclista i la dels seus fills i filles mitjançant un abordatge biopsicosocial.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top