Skip to content

Jornada d’experiències de transició energètica als polígons de la Riera de Caldes

02/06/2021

La Jornada s’emmarca en el projecte Living Lab de Transició Energètica, impulsat pels ajuntaments que formen la Riera de Caldes amb el suport de la Diputació de Barcelona. Hi van participar com a ponents l’Electracaldense, l’Associació d’empresaris de Les Franqueses, Tèxtils Ortiz, l’Ajuntament de Rubí, VMC i la Diputació de Barcelona. A l’exterior les empreses de la Riera de Caldes Soler Telesem, Elecsum, Univergy, Vega Charger i VMC van exposar els seus productes relacionats amb la transició energètica. La Jornada ha posat en valor i ha permès intercanviar experiències d’estalvi, eficiència energètica i generació d’energia renovable que han portat a terme les empreses de la Riera de Caldes i el Vallès per a que serveixin d’exemple. 

https://www.rieradecaldes.com/2021-jornada-transicio-poligons.html

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top