Skip to content

La comissió d’orientació de l’Alt Penedès defineix noves actuacions

28/03/2022

La comissió d’orientació acadèmico-professional  de la Taula dels Ensenyaments Professionalitzadors defineix entre les noves actuacions l’organització d’una Fira dels Ensenyaments Professionalitzadors comarcal. La comissió impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està integrada per un total de 26 professionals. La missió d’aquesta comissió de treball és coordinar i planificar l’orientació educativa i professional a la comarca de l’Alt Penedès, i reflexionar sobre l’orientació per diagnosticar necessitats, elaborar propostes d’actuació i posteriorment valorar-ne els resultats.

https://educacio.vilafranca.cat/noticies/la-comissio-dorientacio-impulsada-en-el-marc-de-la-taula-de-la-fp-es-reuneix-definir

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top