Skip to content

L’ESSÈNCIA DEL PROJECTE

Procés d’elaboració de l’Estratègia Territorial d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRIRC), que agrupa 14 municipis (Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, la Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat) i els representants territorials dels sindicats CCOO, UGT; del sector empresarial mitjançant la Cambra de Comerç de Sabadell, PIMEC, CIESC i el Centre Metal·lúrgic i del Departament d’Ensenyament.

OBJECTIU

La finalitat de l’Estratègia Territorial és disposar d’un instrument de planificació compartit entre municipis i agents socioeconòmics del territori que, sobre la base de la concertació, permeti una actuació més eficaç davant els reptes que el desenvolupament econòmic i social del territori planteja.

L’Estratègia Territorial ha de permetre fer front a la complexitat territorial i institucional per continuar enfortint els espais de treball conjunt per poder avançar en estratègies de consens i adaptades al territori, construint un sistema de gestió compartida de l’estratègia. Es tracta també de poder definir, de forma participada i compartida, l’anàlisi territorial i la identificació de temes crítics, els objectius estratègics i les línies d’actuació a seguir, tenint en compte les diferents realitats en els àmbits de la promoció econòmica i l’ocupació.

RESULTATS

En el marc de les reunions de treball hi han participat 137 persones de 50 institucions diferents, tant públiques com privades.

Back To Top