Skip to content

L’artesania com a motor del turisme. Seminari final del projecte Coop’Art.

El sector de l’artesania artística es composa principalment de petites unitats que donen feina a pocs o cap empleat. Aquestes empreses, econòmicament fràgils, aporten un fort valor afegit a les seves produccions, gràcies a un saber fer específic i tradicional. Així, participen plenament en la identitat cultural i patrimonial del territori, en concret reforçant el seu atractiu turístic.

Els socis del projecte Coop’Art han treballat en una estratègia compartida d’innovació en artesania i turisme sostenible. Organitzen el seu darrer WEBinar el dimarts 20 d’abril per presentar els seus resultats i obrir perspectives de nous projectes. Vine amb nosaltres per aquesta jornada laboral, artesans, socis públics, socis privats!

Inscriviu-vos al seminari final del projecte #poctefa Coop’art el 20 d’abril a les 10 del matí. Us hi esperem! Registreu-vos aquí.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top