Skip to content

La Bisbal organitza la TERRACOTTA BIENNAL

En el marc del projecte COOP’ART, la Bisbal organitza la TERRACOTTA BIENNAL, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’octubre 2020.

Terracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica

Terracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. La Bisbal d’Empordà, capital de la ceràmica, organitza aquest nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de mostrar l’art de la ceràmica entre la societat i apropar, més i millor, la ceràmica a sectors de mercat amb interès potencial: disseny, interiorisme, jardineria, arquitectura, gastronomia.

La Biennal tindrà una espai expositor ubicat als exteriors del Terracotta Museu, destinat als professionals del sector de la ceràmica, galeries, revistes especialitzades, editorials i institucions vinculades a la ceràmica.  Així doncs, tots aquells que vulguin presentar les seves sol·licituds de participació a la Terracotta Biennal poden emplenar el formulari que trobaran en aquest link:

Inscripcions fins al 15 de Juny de 2020.  Per més informació us podeu adreçar a: info@terracottabiennal.cat

Aquesta acció té lloc en el marc del projecte COOP’ART EFA219/16 del programa POCTEFA. Projecte cofinançat pel FEDER.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top