skip to Main Content

La Bisbal organitza la TERRACOTTA BIENNAL

La Bisbal Organitza La TERRACOTTA BIENNAL

En el marc del projecte COOP’ART, la Bisbal organitza la TERRACOTTA BIENNAL, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’octubre 2020.

Terracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica

Terracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. La Bisbal d’Empordà, capital de la ceràmica, organitza aquest nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de mostrar l’art de la ceràmica entre la societat i apropar, més i millor, la ceràmica a sectors de mercat amb interès potencial: disseny, interiorisme, jardineria, arquitectura, gastronomia.

La Biennal tindrà una espai expositor ubicat als exteriors del Terracotta Museu, destinat als professionals del sector de la ceràmica, galeries, revistes especialitzades, editorials i institucions vinculades a la ceràmica.  Així doncs, tots aquells que vulguin presentar les seves sol·licituds de participació a la Terracotta Biennal poden emplenar el formulari que trobaran en aquest link:

Inscripcions fins al 15 de Juny de 2020.  Per més informació us podeu adreçar a: info@terracottabiennal.cat

Aquesta acció té lloc en el marc del projecte COOP’ART EFA219/16 del programa POCTEFA. Projecte cofinançat pel FEDER.

This Post Has 0 Comments
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top