Skip to content

Detecció de necessitats formatives a 24 clústers de Catalunya

15/12/2022

L’Agència per la Cometitivitat de l’Empresa (ACCIO) en col·laboració amb the European Cluster Collaboration Platform,i la Comissió Europea, organitzen el taller Clusters meet Regions . És el primer cop que es fa a Catalunya per celebrar el 30è aniversari de la política de Clústers. En el marc del taller es presenten els resultats del projecte de detecció de necessitats formatives impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i ACCIO, amb la participació de 24 clústers, i que es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuparació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea en el marc dels fons NextGenerationEU.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top