Skip to content

Pla estratègic de desenvolupament local sostenible i creació d’ocupació als micropobles de Catalunya

12/2022

L’Associació de Micropobles de Catalunya ha realitzat la diagnosi de les oportunitats i reptes dels municipis de menys de 500 habitants. També s’han fixat les prioritats i línies d’acció estratègiques pel desenvolupament sostenible, la creació d’ocupació, incorporant les singularitats i realitats d’aquests municipis (amb DECABA i Activa Prospect). Com a resultat d’aquest procés s’inclouen 62 propostes  en cinc àmbits: municipis amb especialització agrària, municipis amb especialització turística / residencial, vinculades a la digitalització, vinculades a la transició energètica i vinculades a l’habitatge i a la mobilitat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top