Skip to content

Diagnosis energètiques a empreses de la Riera de Caldes

1/03/2022

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes fa diagnosis energètiques gratuïtes a les empreses dels Polígons dels sis municipis que la conformen. S’emmarquen al Living Lab de Transició Energètica, amb el suport de la Diputació de Barcelona. S’ha contactat a 76 empreses i  37 han volgut la diagnosi. En concret inclou una visita auditoria, recull d’informació, elaboraicó d’un informe i proposta de mesures per augmentar l’estalvi energètic i econòmic, l’eficiència energètica i la producció d’energies renovables. A més, també els ha permet explorar l’opció de d’arribar a acords amb altres empreses i crear Comunitats Energètiques. Com ha resultat, dels treballs, s’ha facilitat una calculadora d’estalvi solar per a totes les teulades del territori.

https://pro-sites.wattwin.com/sites/sud/riera_de_caldes/form.html?lng=cat#step1

https://www.rieradecaldes.com/amerc-diagnosis-energetiques-gratuites.html

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top