Skip to content

Impuls d’oficis insdustrials nàutics al Baix Empordà

07/02/2022

A partir del Pla de Formació estratègica del Baix Empordà (2019) i del projecte d’identificació de la formació i els perfils professionals de sectors industrials nàutics de la comcarca (2021), es promou un nou projecte pilot. És una formació a mida per a la qualificació professional i a la inserció laboral de les persones participants en operacions de reparació i manteniment d’embarcacions. Aquesta formació està cofinançada per la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i el Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració d’empreses nàutiques de la comarca.

https://www.baixemporda.cat/ca/actualitat/noticies/s-inicia-un-projecte-pilot-d-impuls-d-oficis-industrials-de-sectors-clau-del-baix-emporda/

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top