Skip to content

La supervivència del teixit empresarial davant la pandèmia i la millora de la sostenibilitat mediambiental, factors claus en el rànquing de competitivitat territorial de l’Índex FEGP de competitivitat comarcal 2021.

23/09/2021

Presentació de l’Índex FEGP de competitivitat comarcal 2021, celebrada e a la Masia d’En Cabanyes. L’edició d’enguany de l’Índex FEGP de competitivitat comarcal vol centrar-se en quatre aspectes centrals: la comprensió dels factors que han determinat el grau d’afectació de les economies comarcals; el nivell de recuperació d’aquestes economies i els elements que hi influeixen; les potencialitats amb les quals compta cada territori per assolir millors models de desenvolupament i les noves dinàmiques i tendències que puguin estar emergint d’un xoc com el causat per la covid-19.

https://www.calameo.com/fegp/books/0063788829d16030b0487

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top