Skip to content

Procés participatiu per l’Elaboració d’una app sobre integritat pública i les conseqüències socioeconòmiques de la corrupció

02/11/2021

La Secretaria de Govern Obert impulsa i promou la integritat en l’administració pública i el sector públic, així com la participació ciutadana. Actualment, en les accions per la implementació de l’Estratègia contra la corrupció i d’enfortiment de la integritat pública, i en concret, recull com a mesura en el marc de l’estratègia “el desenvolupament d’una app sobre integritat pública i les conseqüències socioeconòmiques de la corrupció”. L’app s’adreçarà a la ciutadania per tal que reflexioni sobre els dilemes ètics i els riscos, causes i conseqüències de la corrupció, així com per generar consciència ètica, amb dos objectius: 1. el de sensibilitzar sobre la importància de contribuir individualment a l’impuls de la integritat col·lectiva i el bé comú; i 2. el de prendre consciència que les males conductes en l’àmbit quotidià impacten negativament en la societat. Les aportacions de la ciutadania s’han obtingut amb la celebració de tres tallers participatius a Cerdanyola del Vallès, Móra d’Ebre i Girona.

https://participa.gencat.cat/processes/AppInt?locale=ca

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top