Skip to content

Mapa i Pla Formatiu de Mollet i el Baix Vallès

1/11/2021

Es presenta el Mapa i Pla formatiu de Mollet i el Baix Vallès. El treball s’enfoca a millorar l’encaix entre l’oferta formativa del territori i les necessitats de formació de les empreses, així com també l’encaix amb els interessos i inquietuds de la població. S’ha realitzat una diagnosi i la formulació consensuada i participadada pels agents del territori. Hi han participat representants de l’administració local, agents econòmics i socials, centres de formació, serveis locals d’0cupació i 29 representants d’empreses de Mollet i Baix Vallès. El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/promocio-empresarial-innovacio-emprenedoria/mapa-i-pla-formatiu

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top