Skip to content

Presentació de l’Índex FEGP 2022 de competitivitat comarcal

07/07/2022

La nova edició de l’índex FEGP 2022 de competitivitat comarcal s’ha presentat al Centre Àgora, de Vilafranca del Penedès. Destaca el grau de recuperació de les economies comarcals i les transformacions productives des de la perspectiva territorial rural-urbana. L’Alta Ribagorça, el Baix Ebre i el Gironès són les comarques on més ha crescut l’ocupació des del febrer del 2020 fins el maig del 2022. La Noguera, les Garrigues i la Ribera d’Ebre tenen menys llocs de treball que el 2020. L’Índex FEGP assenyala que la pandèmia i els Next Generation han intensificat la creació d’ocupació als sectors lligats a la innovació de les empreses i a la transformació digital i ecològica. Això està augmentant les desigualtats territorials entre les zones rurals i les urbanes.

https://www.calameo.com/fegp/read/006378882600ef5cbe142

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top