Skip to content

Pla d’habitatge social de Menorca 2023-2027

29/03/2023

Després del primer Pla d’Habitatge Social (2017-2021) s’ha dut a terme la revisió i elaboració del nou Pla. També per donar resposta als nous reptes sorgits en els darrers anys, l’agreujament de les dificultats per accedir a un habitatge, i els canvis normatius, entre d’altres. Els treballs han estat possible gràcies a les 64 persones i organitzacions que hi han participat, amb l’aportació de dades, debatent reptes i formulant propostes d’actuacions en les diverses entrevistes, sessions de participació realitzades i també en els espais de contrast i validació del contingut del pla com ha estat la Comissió Mixta pel Dret a l’Habitatge, la Junta de Batles i la Mesa pel Dret a l’Habitatge, aquests dos darrers com a ens col·legiats dependents del Departament d’Ocupació, Habitatge i Cooperació del CIM. El pla proposa 6 dispositius i 14 noves accions.

https://www.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=145800#*

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top