Skip to content
gestion de proyectos

L’oficina al núvol o el cloud computing, les enquestes i formularis en línia, la sincronització de dispositius mòbils, la factura electrònica, els CRM, l’emmagatzematge en línia, l’edició d’imatges per la visualització en línia i la transferència d’arxius de gran dimensió. Aquestes són algunes receptes en línia que ajuden a millorar la gestió a l’empresa.

Oferim tutories d’assessorament a responsables empresarials per acompanyar en la millora de la competitivitat mitjançant la incorporació de noves tecnologies de de gestió empresarial disponibles en línia.

De la col·laboració amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac, s’ha elaborat una guia amb deu receptes innovadores de gestió empresarial accessible a la plataforma ISSU, amb els resultats obtinguts i les solucions implementades a les empreses.

Les deu receptes també es poden trobar en format vídeo tutorial a YouTube (enllaç; enllaç2, enllaç3), amb el testimoni de les empreses assessorades i els passos més importants per implementar les solucions.

Encàrrec: Projectes singulars del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

Àrea de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació de Montcada i Reixac.

Back To Top