Skip to content

L’ESSÈNCIA DEL PROJECTE

En el marc del procés d’elaboració de l’Estratègia Territorial d’Ocupació i desenvolupament econòmic de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRIRC), que agrupa 14 municipis (Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, la Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet,

Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat), s’ha dut a terme una avaluació ex-post d’implementació de les polítiques actives d’ocupació en aquest territori en els últims tres anys i mig, combinant metodologia quantitativa i qualitativa. A nivell quantitatiu, s’ha dut a terme una enquesta a 2.471 usuaris i usuàries dels serveis locals d’ocupació. A nivell qualitatiu, s’han realitzat 5 grups de discussió amb persones participants en l’enquesta.

OBJECTIU 

Avaluar la consistència i coherència d’execució (pràctica) de les polítiques actives d’ocupació dutes a terme al territori en relació amb el seu disseny inicial (teoria). Es tractava de conèixer, des del punt de vista dels usuaris i usuàries, el funcionament dels programes agrupats per àmbits (Orientació, Formació, Experienciació laboral, Emprenedoria i Autoocupació) i els resultats directes als quals s’ha arribat.

RESULTATS

S’ha aconseguit avaluar fins a quin punt les polítiques actives d’ocupació al conjunt del territori CRIRC assoleixen els objectius i resultats esperats. Alhora, també s’ha pogut conèixer si els recursos emprats han estat els adequats tant des del punt de vista de les administracions locals com des del punt de vista de les persones usuàries.

Es pot consultar el document a http://www.vaporllonch.cat/documentacio-crirc

Back To Top