Skip to content

1r Workshop del projecte COOP’ART. 24-25 de gener a La Bisbal d’Empordà

coop art

Els propers dies 24 i 25 de gener tindrà lloc a la Bisbal d’Empordà el primer workshop del projecte COOP’ART, cofinançat amb fons FEDER en el marc del Programa INTERREG – POCTEFA. El workshop serà el primer punt de trobada entre artesans de territori francès i català. L’objectiu és identificar interessos i estratègies comuns per la promoció de l’artesania artística a banda i banda de la frontera. Es partirà d’un estudi  d’estat de la qüestió general. També podrem conèixer la realitat de l’artesania al Ter-Brugent (comarca de la Selva) i una aproximació a diferents models de fira existents a Europa.

Aquí podeu descarregar el programa. Programa Workshop COOPART

Cal inscriure’s prèviament, clicant aquí.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top