Skip to content

COOP’ART – POCTEFA: Junts, fer més i millor per la valorització dels oficis artístics i del turisme sostenible

coop art

El 24 i el 25 de gener va tenir lloc a la Bisbal d’Empordà el primer workshop del projecte COOP’ART (Interreg POCTEFA), que va reunir més de 40 participants : tècnics i tècniques locals, experts, electes i, per descomptat artesans i artesanes.

La primera jornada va estar orientada a presentar un diagnòstic comú sobre el mercat actual de l’artesanat artístic en relació al turisme sostenible, i valorar el potencial desenvolupament en el territori del projecte. Sobre aquesta base, es va iniciar a continuació un treball de reflexió col·lectiu per construir, entre els socis catalans i francesos, una estratègia conjunta de valorització dels oficis artístics en el marc d’un turisme sostenible.

Les empreses presents han contribuït llargament a l’èxit d’aquest exercici compartint les seves experiències, i les seves expectatives sobre aquest territori transfronterer. A més, van comptar amb l’ocasió de trobar-se i intercanviar en el marc de visites a tallers de ceramistes catalans i, posteriorment, en el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal.

El projecte COOP’ART és un projecte transpirinenc que té per objectiu millorar el potencial artístic i econòmic de les empreses d’artesania artística per desenvolupar el patrimoni cultural i l’atractivitat turística del territori.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top