Skip to content

SEGON WORKSHOP COOP’ART

El passat 3 i 4 d’octubre va tenir lloc el segon workshop del projecte COOP’ART (Estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania artística), un projecte POCTEFA (INTERREG V-A Espanya-França-Andorra), finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en què participen 14 socis catalans i francesos. Actíva Prospect coordina la part catalana.

El workshop va ser organitzat pel Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona i va versar sobre les oportunitats que planteja l’artesania en la revitalització del teixits comercials urbans i sobre els reptes que afronta el comerç local a l’hora de incorporar nous sectors que reforcin l’activitat comercial a barris i ciutats.

Aquí podreu trobar més informació sobre el projecte.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top