Skip to content

Convocatòria per elaborar documents de planificació sectorial i plans d’actuació de desenvolupament local (Diputació de Girona)

Competitividad regional

La Diputació de Girona ha obert aquesta convocatòria per a municipis adcrits a la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE) i que pretenen millorar la planificació en desenvolupament local del seu territori (mercats, polígons industrials, comerç, espais d’allotjament empresarial i altres àmbits concrets d’actuació), la Diputació de Girona ha obert aquesta convocatòria.

Aquesta subvenció vol fomentar l’elaboració de documents per donar suport a la planificació de polítiques emmarcades en el desenvolupament local, amb l’objectiu que s’impulsin projectes innovadors amb capacitat de millora socioeconòmica i vocació de continuïtat.

Descarrega les bases aquí http://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2018/188/201818808394.pdf?platform=hootsuite

Més informació trucant a Actíva Prospect

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top