Skip to content

El SOC posa en marxa un Pla d’ajuts directes per a la reactivació socioeconòmica de Catalunya en l’àmbit del treball

El SOC aprova el Pla de mesures urgents i ajuts directes per a la reactivació socioeconòmica de Catalunya en l’àmbit del treball i l’ocupació, que inclou, entre d’altres mesures, ajuts directes a ajuntaments de més de 50.000 habitants i a tots els consells comarcals per al finançament dels Plans de reactivació socioeconòmica en l’àmbit d’ocupació. L’objectiu és planificar les accions necessàries a nivell local per poder fer front a a les afectacions produïdes per la crisi del COVID-19 sobre el teixit productiu i l’ocupació.

Els ajuts poden finançar la contractació de personal o la contractació d’un servei de consultoria i assistència tècnica externa. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de maig de 2020.

Us hi podem donar suport, truqueu-nos al 935820177 (Laia Pellejà o Berta Pongiluppi) o escriviu-nos a activaprospect@activaprospect.cat.

Més informació a aquí

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top