Skip to content

Montcada i Reixac promou la subhasta d’electricitat 100% renovable i certificada

criterios e indicadores de evaluacion

El 20 de desembre de 2018, el Grup de Compra d’energia de Montcada i Reixac format per 24 empreses i establiments comercials, amb el suport de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, ha portar a terme la subhasta per l’adquisició d’electricitat 100% renovable i certificada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), mitjançant la plataforma electrònica de Global Dragon Solutions. La realització de la subhasta i la fixació de preus en quatre lots licitats, suposa la culminació d’un procés de dinamització i cooperació empresarial als PAE de Montcada, iniciat fa sis anys en el marc de les Polítiques de teixit productiu de la DIBA. Durant aquest període, les taules de diàleg celebrades amb la participació de l’Àrea de Promoció Econòmica i d’empreses dels PAE, amb el suport d’Actíva Prospect, s’han identificat necessitats i demandes empresarials, avançant en la constitució del Grup de compra d’electricitat i culminant el procés amb la celebració de la subhasta i l’adquisició d’electricitat a preus competitius de mercat, amb l’assessorament en l’àmbit energètic d’Energroc i de GCT Plus.

Llegir més

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top