Skip to content

Publicat el darrer Informe FEGP de Conjuntura Econòmica del 2n semestre del 2018

gestion de proyectos

Dimarts 12 de març es va presentar el número 44 de l’Informe de Conjuntura Econòmica de les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. L’informe, publicat per la Federació Empresarial del Gran Penedès i elaborat per Activa Prospect, mostra les tendències dels indicadors macroeconòmics en el context global i analitza l’evolució econòmica dels principals sectors econòmics de les tres comarques.

Aquest semestre es caracteritza per una desacceleració de l’economia mundial, fruit del debilitament del comerç internacional i de la reducció de les previsions de creixement d’economies com la xinesa. Tot i el ritme més moderat, l’economia del Garraf i el Penedès continua creixent i creant ocupació principalment gràcies al creixement de la industria, la construcció i els serveis.

Consulteu tots els informes aquí

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top